Traject tot sapvastenspecialist

Gezond Sapvasten werkt met kwalitatieve producten en diensten. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen stellen wij ook eisen aan onze sapvastenspecialisten.

Kenmerken van sapvastenspecialist

De sapvastenspecialist van Gezond Sapvasten:

  • heeft heeft aandacht voor zowel de lichamelijke als de geestelijke aspecten van de cliënt
  • is professioneel geschoold en sluit aan bij de hulpvraag van de cliënt. Indien nodig verwijst de sapvastenspecialist door naar beroepsbeoefenaars in zowel de reguliere als de niet-reguliere hulpverlening of werkt met hen samen
  • heeft kennis van en inzicht in het proces van ontgiften en sapvasten en is in staat het proces te bewaken

Vooropleiding

Al onze sapvastenspecialisten hebben een:

  • Orthomoleculaire- en/of een natuurgeneeskundig diploma of een vergelijkbaar diploma op het gebied van voeding op minimaal HBO niveau
  • Medische basis kennis op minimaal HBO niveau
  • Opleidingsdagen ontgiften en sapvasten of vergelijkbaar gevolgd

Mocht een sapvastenspecialist nog niet helemaal voldoen aan bovenstaande eisen, dan staat hij/zij onder supervisie van Maartje Wijnhoven.

Beroepsvereniging

Onze sapvastenspecialisten zijn aangesloten bij een beroepsvereniging met een klacht- en tuchtrechtreglement.

De Licentie

Onze sapvastenspecialisten zijn in het bezit van de Gezond Sapvasten Licentie.

Een sapvastenspecialist heeft toegang tot het besloten menu van Gezond Sapvasten. Hierop staan alle vragen en antwoorden over sapvasten in de praktijk. Daarnaast kan hij/zij putten uit de literatuurlijst die daar voor handen is.

Cliënten kunnen via de site van Gezond Sapvasten een aanvraag insturen om thuis te sapvasten. We sturen deze cliënt door naar desbetreffende sapvastenspecialist.

Aanmelding sapvastenspecialist

Mocht u interesse hebben in het traject tot sapvastenspecialist en wilt u graag het informatieboekje ontvangen, dan kunt u dat kenbaar maken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.