Sapvasten pakket

Sapvasten met het sapvasten pakket is de methode om uw leven een nieuwe impuls te geven, uw lichaam te "resetten" en om een gezond gewicht te bereiken en behouden!

Het uitgebreide pakket bestaat uit:

 • een informatieboekje waarin alles stap-voor-stap wordt omschreven
 • voedingssupplementen (reset 1 t/m 5) die tijdens en na de kuur ondersteunen
 • bitterzout

Onder begeleiding van een sapvastenspecialist kunt u in uw eigen omgeving sapvasten. Tijdens het eerste consult bekijkt uw sapvastenspecialist welke kuur het beste bij u past en zal hij/zij u van alle informatie voorzien. U bepaalt tijdens dit consult met uw sapvastenspecialist hoeveel begeleiding u nodig heeft.

Mocht u willen sapvasten, zonder een sapvastenspecialist dan is dat alleen mogelijk na het invullen van een anamneseformulier. Aan de hand van uw invulling, bepalen we of het verantwoord is om te gaan sapvasten. Sapvasten is namelijk niet voor iedereen geschikt!

De kuur bestaat uit 3 fasen:

3 fasen van de kuur

 • Fase 1 - Afbouw

  Deze fase bestaat uit 3 dagen. Tijdens deze 3 dagen bereidt u zich voor op het sapvasten. Dit betekent dat u geen koffie, alcohol en suiker meer gebruikt. Het gebruik van dierlijke eiwitten en granen wordt afgebouwd. 

 • Fase 2 - Sapvasten

  Deze fase bestaat uit 3 of 6 dagen. Dit is afhankelijk van wat u met uw sapvastenspecialist besproken heeft. Tijdens deze dagen gebruikt u geen vast voedsel meer. U "eet" 3 keer per dag een sapje dat bestaat uit vers fruit en verse groenten. Verder mag u zoveel water en kruidenthee drinken als u wilt.

 • Fase 3 - Opbouw

  Deze fase duurt 3 dagen. Tijdens deze fase laat u uw lichaam weer langzaam wennen aan vast voedsel. Na 3 dagen kunt u weer uw "normale" eetpatroon oppakken. Tijdens deze fase is het belangrijk om goed naar uw lichaam te luisteren en te stoppen met eten als u verzadigd bent. 

Investering

 • 9 - daagse kuur
  79,95
 • 12 - daagse kuur
  106,60

Bezorgen

U kunt ervoor kiezen om het pakket af te halen bij een sapvastenpspecialist bij u in de buurt of het pakket wordt bezorgd via PostNL (€ 6,96). Op de eerste pagina "WELKOM" drukt u op de button " voor het aanmeldformulier.